USB universal kualitas gancang ngecas témbok usb carjer pinter PD30W

1. Bentuk kompak lampu leutik dina ukuran ramah-saku
2. Desain pin portabel sareng lipat sampurna pikeun perjalanan sareng perjalanan
3. Kamampuh ngecas gancang pisan ngahemat dugi ka 50% waktos


Rincian Produk

*Iphone Wall Charger 30W Katerangan Rincian


Kecepatan tinggi Pangiriman daya 3 0 ngalaman kagancangan ngecas serius 2 5X langkung gancang tibatan charger 30W standar ngamajukeun iPhone XS Max anjeun ka 50% dina ngan satengah jam
Ukuran kompak & dilipat carjer 30W pangleutikna sadunya ayeuna siluét janten langsing dilipet & sadaya-buleud dibabawa pikeun usaha

Unggul kinerja gancang témbok Charger GaN tech & PI chipset ngahijikeun langkung seueur pangendali daya & fungsi pelindung kana sirkuit pekat buang kakuatan kirang & Panas tibatan silikon Komponénna bakal tetep ngirangan limbah listrik & Maksimalkeun pangisian daya épisién langkung ti 93% dumasar kana kauntungan tech. Kasaluyuan universal ngecas sadaya alat PD & non-PD dina pagelaran pitch-speed gancang pikeun iPhone XS / XS Max / XR Nintendo Switch & MacBook Air The 100% carjer cocog. Jantenkeun perjalanan bisnis atanapi pakansi anjeun merenah sareng gratis di Hassles

Perlindungan anu tiasa diandelkeun mastikeun 100% aman pikeun ngecas nganggo overheating teuing sareng panyalindungan circuit pondok Tip Hébat pikeun laptop Dell sareng Lenovo nalika kaluaran carjer PD langkung handap tibatan carger aslina sareng peringatan ngecas lambat Méi popup tapi teu aya résiko kaamanan

PD carjer gancang sareng kasaluyuan & kalenturan anu luhur, solusi ngecas dua-hiji-hiji anu sanggup ngadukung sadaya alat USB A / C sapertos telepon sareng laptop pikeun dianggo sacara mandiri atanapi sakaligus. Carger témbok USB kalayan desain colokan anu tiasa disetél ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahalangan outlet anu sanés sareng nempatkeun deui port USB A / C pikeun panempatan anu merenah tina kabel anu nyambung - khususna gunana nalika nganggo strip listrik atanapi pelindung gelombang sareng sababaraha outlet. Ogé dina chip IC pinter - Chip IC canggih sacara otomatis ngadeteksi sareng nganteurkeun kakuatan pangisian daya optimal pikeun alat anu nyambung.

Premium sareng Portable - Palabuhan parantos diuji pikeun tahan langkung ti 10.000 panggunaan sareng carjer parantos direkayasa pikeun nahan pangisian kontinyu salami minimum 10.000 jam, masihan anjeun kualitas anu tiasa diandelkeun. Adaptor carjer Pd ku distribusi kakuatan calakan, maksimalkeun pungsi efisiensi pikeun alat tunggal atanapi sababaraha.

*USB Tembok Carger Parameter 30W 


Diménsi: 52 * 25 * 45mm
USB-C: 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A (Max 30W)
Kaluaran USB-A: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (Max 18W)
USB-A + C: 5V / 5A (Max 25W)

Carjer Multi Gancang Ngecas Multi Usb

Dilengkepan palabuhan pangiriman daya USBC, sareng dieusian ku kakuatan kaluaran 30W ku téknologi QC3.0, adaptor ieu tiasa masihan iPhones sareng tablet anu paling gancang

Kasaluyuan & Kalenturan Pd Usb C Carger

Solusi ngecas dua-hiji-hiji anu sanggup ngadukung sadaya alat USBC sareng USBA Powered sapertos iPhone, Samsung sareng laptop USBC anu sanés pikeun dianggo sacara mandiri atanapi sakaligus.

Universal Kasaluyuan Usb C Pd Carjer  

Kalayan port USB A sareng USB C, éta tiasa dianggo sareng rupa-rupa alat éléktronik sapertos iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS, XS Max, XR, X, jsb.

Carger Usb C Portabel Leutik

Nyandak ruang anu sami sareng Airpods sareng anjeun tiasa sacara gampang nyocogkeun dina saku mana waé, sareng anjeun tiasa nyandak éta langsung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami