Portabel gan gan tipe c adaptor témbok usb carjer PD 18W

1. Bentuk kompak lampu leutik dina ukuran ramah-saku

2. Desain pin portabel sareng lipat sampurna pikeun perjalanan sareng perjalanan

3. Kamampuh ngecas gancang pisan ngahemat dugi ka 50% waktos


Rincian Produk

*Carger PD 18W Detil Katerangan


Carger 18W PD kompak ieu kalayan pangiriman USB-power hartosna ngecas gancang pikeun alat anjeun. Carger témbok USB ganda anu ramah pikeun perjalanan ieu direkayasa pikeun nganteurkeun 5 kali kakuatan pangisi daya standar pikeun 2 alat sakaligus.

Nampilkeun épolusi pangénggalna dina téknologi muatan kecepatan tinggi, pangiriman kakuatan USB-C sareng muatan gancang adaptasi, carjer tunggal ieu sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nguatkeun alat-alat anjeun ayeuna sareng tetep payun dina kurva pikeun éléktronik anu bakal datang. Kadua palabuhan tiasa nganteurkeun dugi ka 18W muatan voltase tinggi pikeun sadayana ti smartphone sareng tablet dugi ka laptop USB-C anu lapar listrik sapertos Macbook 12 inci. Ngarojong muatan gancang pikeun iPhone pikeun ngeusi batre iPhone 8 atanapi engké tina nol dugi ka 50% dina 30 menit nganggo kabel anu kalebet, sareng alat sanésna dina kecepatan anu optimal.?

Dirancang kalayan tujuan pikeun janten perjalanan, pangisi daya USB PD ukuran saku ieu gampang cocog sareng lingkungan naon waé di bumi atanapi nalika anjeun kaluar. Carjer kompak ieu diuk datar kana témbok supados gampang pas di tukangeun jati atanapi di toko anu sesah dihontal. Éta ogé saukuran sampurna pikeun nyocogkeun dina saku atanapi kantong, éta hartosna anjeun bakal ngagaduhan aksés pikeun ngecas gancang dimana waé anjeun nuju. Carjer PD gancang sareng aman sareng dipercaya-pencegahan overvoltage, overcurrent, overheat sareng circuit pondok.

Pangecas témbok PD kalayan kasaluyuan & kalenturan anu luhur, solusi muatan dua-hiji-hiji anu sanggup ngadukung sadaya alat USB (A / C) sapertos telepon sareng tablet pikeun dianggo sacara mandiri atanapi sakaligus. Carger témbok USB kalayan desain colokan anu tiasa disetél ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahalangan outlet anu sanés sareng nempatkeun deui port USB A / C pikeun panempatan anu merenah tina kabel anu nyambung - khususna gunana nalika nganggo strip listrik atanapi pelindung gelombang sareng sababaraha outlet. Carger témbok USB PD kalayan distribusi kakuatan calakan pikeun alat-alat.

*Tembok Carger 18W Parameter


Diménsi: 52 * 25 * 45mm

USB-C: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (Max 18W)

USB-A: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (Max 18W)

USB-A + C: 5V / 3A (Max 15W)

Pangiriman Daya Fast PD Wall Charger

Pasihan sadaya telepon sareng tablet anjeun (kalebet iPhone sareng iPad) dorongan kakuatan gancang-gancang, kalayan pangiriman listrik nyayogikeun biaya-gancang.

Kasaluyuan & kalenturan USB adaptor carjer

Solusi ngecas dua-hiji-hiji anu sanggup ngadukung sadaya alat USBC sareng USBA sapertos iPhone, Samsung sareng alat USBC sanés tiasa dianggo sacara mandiri atanapi sakaligus.

Carger Gancang PD Mobile & Aman

Téknologi pangénggalna ngamajukeun épisiénsi digawé sareng ningkatkeun dissipation panas anu nangtayungan alat-alat tina arus teuing, teuing panas, sareng overcharging.

Portabel sareng Foldable USB Charger Adapter

Tanggung jawab anjeun dimana waé kalayan ukuran ramah-saku sareng colokan lipat, faktor formulir anu kompak pisan sareng prongs anu tiasa dilipat mastikeun portabilitas maksimum dimana waé anjeun angkat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami