Travel populér daya tinggi 65W tipe c pd usb carjer PD65W

1. Carjer pangleutikna sareng ringan 65W GaN sadunya

2. Desain pin portabel sareng lipat sampurna pikeun perjalanan sareng perjalanan

3. Kamampuh ngecas gancang pisan ngahemat dugi ka 50% waktos

4. Palabuhan USB kakuatan tinggi (A / C) pikeun alat sélulér

5. Efisiensi pangluhurna dugi ka 94%


Rincian Produk

*Cas Gancang Pd 65W Detil Katerangan


Téhnologi GaN Pangénggal: didukung ku GaN tech, pangisi daya gan janten langkung alit & maksimalkeun kamampuan pangisianan bari ngahasilkeun kirang panas. Carger 65W pd gan cukup kuat pikeun ngeusi batre MacBook Pro 15,4 "anjeun ngan ukur 2 jam.

Didukung ku GaN tech, carjer ieu 30% langkung alit tibatan charger sanés, kompak pisan pikeun ngiringan anjeun dimana waé anjeun angkat. Carger 65W PD kompak ieu kalayan pangiriman USB-power hartosna ngecas gancang pikeun alat USB-PD-anjeun. Carger témbok USB ganda anu ramah pikeun perjalanan ieu direkayasa pikeun nganteurkeun 5 kali kakuatan pangisi daya standar pikeun sababaraha alat sakaligus. Nampilkeun épolusi pangénggalna dina téknologi ngecas kecepatan luhur, pangiriman kakuatan USB-C sareng muatan gancang adaptasi, carjer tunggal ieu sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nguatkeun alat-alat anjeun ayeuna sareng tetep payun dina kurva pikeun éléktronik anu bakal datang.

Kadua palabuhan tiasa nganteurkeun muatan tegangan tinggi pikeun sadayana tina telepon pinter sareng tablet dugi ka laptop USB-C anu lapar kakuatan sapertos Macbook 12 inci. Ngarojong muatan gancang pikeun iPhone pikeun ngeusi batre iPhone 8 atanapi engké tina nol dugi ka 50% dina 30 menit nganggo kabel anu kalebet, sareng telepon pinter / tablet sanésna kalayan kecepatan anu optimal. Ogé dina chip IC pinter - Chip IC canggih sacara otomatis ngadeteksi sareng nganteurkeun kakuatan pangisian daya optimal pikeun alat anu nyambung.

Alat anjeun ngeusi gancang-gancang bari mayungan umur batre anjeun. (Cocog sareng ngecas PD & QC). Premium sareng Portable - Palabuhan parantos diuji pikeun tahan langkung ti 10.000 panggunaan sareng carjer parantos direkayasa pikeun nahan pangisian kontinyu salami minimum 10.000 jam, masihan anjeun kualitas anu tiasa diandelkeun. Pd gan usb carjer kalayan distribusi kakuatan calakan, maksimalkeun pungsi épisiénsi pikeun alat tunggal atanapi sababaraha. Éta dirarancang pikeun dianggo sareng komputer pang anyarna sareng alat pinter, ngamungkinkeun orientasi colokan anu tiasa dibalikkeun sareng pangisian daya anu langkung gancang.

*Ketik C Pd Charger Telepon Carger 65W Parameter


Diménsi: 53 * 53 * 30.5mm

USB-C1: 5V-15V / 3A, 20V / 3.25A; PPS: 3.3V-16V / 4A (Max 65W)

USB-C2: 5V-15V / 3A, 20V / 3.25A; PPS: 3.3V-16V / 4A (Max 65W)

USB-C1 / C2: 65W

USB-C1 + C2: (Max 60W)

GaN Téhnologi Tipe C Pd Carger

65W PD usb adaptor carjer janten ukuran anu langkung alit tapi ngamaksimalkeun pangisian daya épisi sareng ngaleungitkeun kirang panas

Pangalusna Telepon Pd Kaamanan Carger

Kalayan panyalindungan anu langkung ageung, kontrol suhu, sareng seueur deui, multi ngajaga mastikeun panyalindungan lengkep pikeun anjeun sareng alat anjeun

Cocog Flexible Pd GaN Usb Carger

Solusi ngecas dua-hiji-hiji anu sanggup ngadukung sadaya alat USB C sareng USBA sapertos iPhone 11 Pro 11 11 Pro 11 Pro Max XS XS Max XR Xjsb

Cerdas Alokasi Alokasi Pd Car Charger

Sacara pinter ngadistribusikaeun kakuatan 65W antara 3 alat nalika ngecas sakaligus sareng ngadukung ngecas kecepatan luhur dugi ka 65W nalika hiji alat disambungkeun, éta carjer témbok pinter

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami