Warta Industri

  • USB PD&Type-C charger industry information

    Inpormasi industri carjer USB PD & Type-C

    USB PD & Type-C Asia Display Charging Head Network ngagagas hiji acara pikeun ngamajukeun industri pengisian gancang, anu parantos diayakeun salami 12 sési berturut-turut. Salami lima taun ka pengker, KTT industri muatan gancang anu dicekel ku Charging Head Network parantos meunang partisipasi anu antusias langkung ...
    Maca deui
  • Want more power, but faster? This new charging tech GaN claims it can deliver

    Hoyong langkung seueur kakuatan, tapi langkung gancang? GaN tech pengisian anyar ieu nyatakeun yén éta tiasa nganteurkeun

    Poe ngempelkeun bata-bata listrik ageung sareng sababaraha kabel pikeun ngajaga alat anjeun tiasa caket. Ngantosan jam pikeun smartphone atanapi laptop anjeun dieusi, atanapi kaget ku carjer panas anu pikasieuneun, ogé tiasa janten hal anu tiheula. Teknologi GaN aya di dieu sareng janji pikeun ...
    Maca deui
  • Naon ari Pangiriman Daya USB?

    Nanging, masalah kasaluyuan ieu sakitar janten perkawis jaman baheula ku ngenalkeun Spesifikasi Pangiriman Daya USB. Pangiriman Daya USB (atanapi PD, singgetna) mangrupikeun standar muatan tunggal anu tiasa dianggo di sadaya alat USB. Biasana, unggal alat anu dieusi ku USB bakal ngagaduhan ...
    Maca deui