Naon ari Pangiriman Daya USB?

Nanging, masalah kasaluyuan ieu sakitar janten perkawis jaman baheula ku ngenalkeun Spesifikasi Pangiriman Daya USB. Pangiriman Daya USB (atanapi PD, singgetna) mangrupikeun standar muatan tunggal anu tiasa dianggo di sadaya alat USB. Normalna, unggal alat anu dieusi ku USB bakal ngagaduhan adaptor nyalira, tapi henteu deui. Hiji USB PD universal bakal tiasa ngawasa rupa-rupa alat anu béda.

Tilu Fitur Hebat Pangiriman Daya USB?

Janten ayeuna anjeun terang sakedik ngeunaan standar Pangiriman Daya USB, naon sababaraha fitur ageung anu ngajantenkeunana pantes? Gambar pangbadagna nyaéta Pangiriman Daya USB parantos ningkatkeun tingkat kakuatan standar dugi ka 100W. Ieu ngandung harti alat anjeun bakal tiasa ngeusi batre langkung gancang tibatan sateuacanna. Ogé, ieu bakal dianggo pikeun kaseueuran alat sareng bakal saé pikeun pangguna Nintendo Switch, sabab parantos seueur keluhan ngeunaan éta ngecas laun.

Fitur hébat USB PD nyaéta kanyataan yén arah kakuatan henteu leres deui. Baheula, upami anjeun nyolok telepon anjeun kana komputer, éta bakal ngeusi batre telepon anjeun. Tapi ku Pangiriman Daya, telepon anu anjeun sambungkeun tiasa jawab kakuatan hard drive anjeun.

Pangiriman Daya ogé bakal mastikeun alat-alat henteu ditagih teuing sareng ngan ukur nyayogikeun jumlah jus anu diperyogikeun. Sanaos kaseueuran telepon pinter moal tiasa ngamangpaatkeun kakuatan tambihan, seueur alat sareng komputer sanés anu tiasa.

Pangiriman Kakuatan - Ngirimkeun Masa Depan

Kasimpulanana, standar anyar ieu pikeun pangisian daya USB tiasa ngarobih dunya téknologi sakumaha urang terang. Kalayan Pangiriman Daya, sauntuyan alat tiasa ngabagi biaya masing-masing sareng silih kakuatan tanpa repot. Pangiriman Daya mangrupikeun cara anu langkung gampang sareng ramping pikeun ngecas sadaya alat anjeun.

Nalika telepon sareng alat urang teras-terasan nganggo kakuatan anu beuki seueur, Pangiriman Daya USB sigana bakal beuki umum. Bahkan bank listrik ayeuna gaduh USB PD pikeun ngeusi batre atanapi ngoperasikeun alat-alat anu nungtut seueur kakuatan (panginten MacBooks, Switches, GoPros, drones sareng seueur deui). Kami pasti ngarepkeun masa depan dimana kakuatan tiasa dibagi.


Pos waktos: Okt-14-2020