Hoyong langkung seueur kakuatan, tapi langkung gancang? GaN tech pengisian anyar ieu nyatakeun yén éta tiasa nganteurkeun

Poe ngempelkeun bata-bata listrik ageung sareng sababaraha kabel pikeun ngajaga alat anjeun tiasa caket. Ngantosan jam pikeun smartphone atanapi laptop anjeun dieusi, atanapi kaget ku carjer panas anu pikasieuneun, ogé tiasa janten hal anu tiheula. Teknologi GaN aya di dieu sareng éta ngajanjikeun bakal ngajantenkeun langkung saé

"Silikon ngahontal wates na dina hal épisiénsi sareng tingkat kakuatan," Graham Robertson, juru carios Digital Trends. "Janten, kami nambihan téknologi GaN, nyaéta unsur 31 sareng unsur 7 digabungkeun pikeun ngajantenkeun galium nitrida."

"Silikon ngahontal wates na dina hal épisiénsi sareng tingkat kakuatan."

Bagéan "GaN" tina GaNFast singkatan pikeun galium nitrida, sareng bagian "Gancang" nunjukkeun kecepatan ngecas langkung ageung. Navitas Semiconductors ngagunakeun bahan ieu dina Power ICs (sirkuit terintegrasi manajemen listrik), anu dijual ka pabrik carjer.

"Kami nempatkeun lapisan dina wafer silikon tradisional sareng anu nyandak kinerja ka jangkung énggal kalayan langkung gancang, épisiénsi anu langkung ageung, sareng kapadetan anu langkung luhur," saur Robertson.

Kakuatan parantos ngainduksi nyeri sirah pikeun éléktronika portabel ti dinten ka hiji. Sanaos gancangna inovasi dina dunya téknologi, kami parantos nganggo batré litium-ion anu sami, kalayan sadayana watesan, salami 25 taun ayeuna. Éta hartosna kaseueuran alat portabel urang bieu tiasa angkat sadinten tanpa kedah dicolok.

Dimana urang parantos ningal seueur inovasi dina taun-taun ayeuna nyaéta dina laju ngeusian langkung gancang, tapi nganteurkeun seueur kakuatan ku pangisi daya tradisional ngabutuhkeun aranjeunna ageung sareng ngahasilkeun seueur panas, anu listrik wast Numutkeun ka Navitas, GaNFast Power ICs nawiskeun kapadetan kakuatan 3x langkung luhur, hemat énergi 40 persén langkung ageung, sareng biaya persén 20 persen langkung handap.

Éta ogé cocog sareng spesifikasi Qualcomm's Quick Charge 4.0, anu jarang ayeuna, sareng kedah sami sareng lima jam umur batre smartphone tina ngan ukur lima menit ngecas. GaNFast damel sareng spésifikasi Pangiriman Daya ogé, nyaéta telepon standar sapertos Google Pixel 3 sareng laptop sapertos Dell's XPS 13 ngandelkeun. Nanging, perlu dicatet yén palabuhan tiasa nawiskeun QC 4.0 atanapi PD, sanés duanana sapertos anu ngarusak spésifikasi USB-C PD.


Pos waktos: Okt-14-2020