Warta

  • USB Type-C, Power Delivery and Programmable Power Supply

    USB Type-C, Pangiriman Daya sareng Pasokan Daya Programmable

    Arsitéktur USB (Universal Serial Bus) parantos dianggo salaku standar pikeun panyambungna sareng sinyal anu pakait sareng pangiriman kakuatanna ti saprak 1996. Salami waktos ieu parantos seueur parobihan kana spésifikasi pikeun ningkatkeun kinerja sistem anu ngagunakeun standar-standar ieu. Anu kasép ...
    Maca deui
  • USB Charger (USB Power Delivery)

    USB Carger (Pangiriman Daya USB)

    USB parantos mekar tina antar muka data anu sanggup nyayogikeun kakuatan terbatas ka panyayogi utama kakuatan ku antarbeungeut data. Ayeuna seueur alat anu ngeusi batre atanapi kéngingkeun listrikna tina port USB anu aya dina laptop, mobil, pesawat atanapi bahkan stop kontak témbok. USB parantos janten stop kontak kakuatan dimana-mana pikeun seueur s ...
    Maca deui
  • USB-C and Power Delivery Explaining

    USB-C sareng Pangiriman Daya Ngajelaskeun

    Tempatna dina nyanghareupan carjer PD Gan aya dua palabuhan énggal: USB-C sareng Pangiriman Daya USB-C. Anu kahiji ngan saukur port USB-C anu ngoperasikeun ngagunakeun standar pangisian daya USB 3.1 pangénggalna dugi ka 3 amps. Anu kadua ngadukung téknologi ngecas gancang dinamis anu disebut Pangiriman Daya. Pangiriman Daya (PD) i ...
    Maca deui
  • USB PD&Type-C charger industry information

    Inpormasi industri carjer USB PD & Type-C

    USB PD & Type-C Asia Display Charging Head Network ngagagas hiji acara pikeun ngamajukeun industri pengisian gancang, anu parantos diayakeun salami 12 sési berturut-turut. Salami lima taun ka pengker, KTT industri muatan gancang anu dicekel ku Charging Head Network parantos kéngingkeun partisipasi anu antusias langkung ...
    Maca deui
  • The Development Trend of GaN USB Charger

    Trend Pangembangan Charger USB GaN

    Carger daya GaN (gallium nitride) ngagaduhan ayana signifikan di CES di 2020 - nunjukkeun yén taun ieu bakal ningali minat sareng panerapan anu lega dina pangisian anu langkung alit, gancang ieu, sareng alat-alat anu hemat énergi. Satengah taun, aya seueur buktina ieu hal. Pro ...
    Maca deui
  • Huawei Folding Screen Mobile Phone Mate X2

    Huawei Tilepan Layar Ponsel Mate X2

    Anyar-anyar ieu, Huawei parantos nantikan generasi anyar ponsel layar tilepan Mate X2 tungtungna parantos resmi dileupaskeun. Ponsel ieu dibanderol ampir 3000USD dilengkepan prosésor Kirn 9000 andalan prosés 5nm. Saatos bentang, ukuran layar na ngahontal 8 inci. Éta nganut ...
    Maca deui
  • Want more power, but faster? This new charging tech GaN claims it can deliver

    Hoyong langkung seueur kakuatan, tapi langkung gancang? GaN tech ngecas anyar ieu nyatakeun yén éta tiasa nganteurkeun

    Poe ngempelkeun bata-bata listrik ageung sareng sababaraha kabel pikeun ngajaga alat anjeun tiasa caket. Ngantosan jam pikeun smartphone atanapi laptop anjeun dieusi, atanapi kaget ku carjer panas anu pikasieuneun, ogé tiasa janten hal anu tiheula. Teknologi GaN aya di dieu sareng janji pikeun ...
    Maca deui
  • Naon ari Pangiriman Daya USB?

    Nanging, masalah kasaluyuan ieu sakitar janten perkawis jaman baheula ku ngenalkeun Spesifikasi Pangiriman Daya USB. Pangiriman Daya USB (atanapi PD, singgetna) mangrupikeun standar muatan tunggal anu tiasa dianggo di sadaya alat USB. Biasana, unggal alat anu dieusi ku USB bakal ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Naon Gallium Nitride?

    Gallium Nitride mangrupikeun semikonduktor langsung bandgap III / V langsung anu pas pikeun transistor kakuatan tinggi anu tiasa beroperasi dina suhu anu luhur. Ti saprak taun 1990-an, éta parantos dianggo ilahar dina émisi émisi cahaya (LED). Gallium nitride masihan lampu biru anu dianggo pikeun maca disk dina Blu-r ...
    Maca deui