Anyar multi témbok palabuhan gancang ngecas usb carjer PD30W

1. Bentuk kompak lampu leutik dina ukuran ramah-saku

2. Desain pin portabel sareng lipat sampurna pikeun perjalanan sareng perjalanan

3. Kamampuh ngecas gancang pisan ngahemat dugi ka 50% waktos


Rincian Produk

*Iphone Wall Charger 30W Katerangan Rincian


Carjer témbok USB-C cocog pikeun pangguna anu hoyong pangisi daya kompak anu hampang sareng kuat. Kaluaran dugi ka 30 W, carjer témbok PD sadaya alat karesep anjeun kalebet telepon anjeun, Nintendo Switch, sareng MacBook (waktos ngecas gumantung kana spésifikasi alat).

Bilah lipat carjer témbok nyiptakeun faktor bentuk anu ramah-perjalanan, sedengkeun alur manajemén kabel na ngajaga kabel anjeun tetep rapih. Diwangun ku kaamanan dina pikiran, sirkuit manajemén kakuatan nyayogikeun overvoltage, overcurrent, overheat, circuit pondok sareng perlindungan lonjakan, sareng patuh sareng standar efisiensi Level Departemen AS ngeunaan Énergi.

PD carjer gancang sareng kasaluyuan & kalenturan anu luhur, solusi ngecas dua-hiji-hiji anu sanggup ngadukung sadaya alat USB A / C sapertos telepon sareng laptop pikeun dianggo sacara mandiri atanapi sakaligus. Carger témbok USB kalayan desain colokan anu tiasa disetél ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahalangan outlet anu sanés sareng nempatkeun deui port USB A / C pikeun panempatan anu merenah tina kabel anu nyambung - khususna gunana nalika nganggo strip listrik atanapi pelindung gelombang sareng sababaraha outlet. Ogé dina chip IC pinter - Chip IC canggih sacara otomatis ngadeteksi sareng nganteurkeun kakuatan pangisian daya optimal pikeun alat anu nyambung. Alat anjeun ngeusi gancang-gancang bari mayungan umur batre anjeun. (Cocog sareng ngecas PD & QC).

Premium sareng Portable - Palabuhan parantos diuji pikeun tahan langkung ti 10.000 panggunaan sareng carjer parantos direkayasa pikeun nahan pangisian kontinyu salami minimum 10.000 jam, masihan anjeun kualitas anu tiasa diandelkeun. Adaptor carjer Pd ku distribusi kakuatan calakan, maksimalkeun pungsi efisiensi pikeun alat tunggal atanapi sababaraha. Éta dirarancang pikeun dianggo sareng komputer pang anyarna sareng alat pinter, ngamungkinkeun orientasi colokan anu tiasa dibalikkeun sareng pangisian daya anu langkung gancang.

*USB Tembok Carger Parameter 30W


Diménsi: 52 * 25 * 45mm

USB-C: 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A (Max 30W)

Carjer Multi Gancang Ngecas Multi Usb

Dilengkepan palabuhan pangiriman daya USBC, sareng dieusian ku kakuatan kaluaran 30W ku téknologi QC3.0, adaptor ieu tiasa masihan iPhones sareng tablet anu paling gancang

Kasaluyuan & Kalenturan Pd Usb C Carger

Solusi ngecas dua-hiji-hiji anu sanggup ngadukung sadaya alat USBC sareng USBA Powered sapertos iPhone, Samsung sareng laptop USBC anu sanés pikeun dianggo sacara mandiri atanapi sakaligus.

Universal Kasaluyuan Usb C Pd Carjer  

Kalayan port USB A sareng USB C, éta tiasa dianggo sareng rupa-rupa alat éléktronik sapertos iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS, XS Max, XR, X, jsb.

Carger Usb C Portabel Leutik

Nyandak ruang anu sami sareng Airpods sareng anjeun tiasa sacara gampang nyocogkeun dina saku mana waé, sareng anjeun tiasa nyandak éta langsung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami