Panganyarna portabel muti portabel pangénggal ponsel charger PD100W

1. Bentuk kompak lampu leutik dina ukuran ramah-saku.

2. Kamampuh ngecas gancang pisan ngahemat dugi ka 50% waktos.

3. Port USB multi-kakuatan tinggi (A / C) pikeun alat sélulér.

5. Efisiensi pangluhurna dugi ka 94%.

6. Distribusi daya calakan pikeun alat sélulér.


Rincian Produk

*Multi Usb C Fast Charger 100W Detil Katerangan

Carjer témbok USB-C cocog pikeun pangguna anu hoyong pangisi daya kompak anu hampang sareng kuat. Kaluaran dugi ka 100 W, carjer témbok PD sadaya alat karesep anjeun kalebet telepon anjeun, Nintendo Switch, sareng MacBook (waktos ngecas gumantung kana spésifikasi alat).

Nampilkeun épolusi pangénggalna dina téknologi ngecas kecepatan luhur, pangiriman kakuatan USB-C sareng muatan gancang adaptasi, carjer tunggal ieu sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nguatkeun alat-alat anjeun ayeuna sareng tetep payun dina kurva pikeun éléktronik anu bakal datang. Duanana palabuhan tiasa nganteurkeun dugi ka 18 watt muatan voltase tinggi pikeun sadayana tina telepon pinter sareng tablet dugi ka laptop USB-C anu lapar listrik sapertos Macbook 12 inci. Ngarojong muatan gancang pikeun iPhone pikeun ngeusi batre iPhone 8 atanapi engké tina nol dugi ka 50% dina 30 menit nganggo kabel anu kalebet, sareng telepon pinter / tablet sanésna kalayan kecepatan anu optimal.

Didukung ku GaN tech, carjer ieu 30% langkung alit tibatan charger sanés, kompak pisan pikeun ngiringan anjeun dimana waé anjeun angkat. Carger 100W PD kompak ieu kalayan pangiriman USB-power hartosna ngecas gancang pikeun alat USB-PD-anjeun. Carger témbok USB ganda anu ramah pikeun perjalanan ieu direkayasa pikeun nganteurkeun 5 kali kakuatan pangisi daya standar pikeun sababaraha alat sakaligus. Nampilkeun épolusi pangénggalna dina téknologi ngecas kecepatan luhur, pangiriman kakuatan USB-C sareng muatan gancang adaptasi, carjer tunggal ieu sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nguatkeun alat-alat anjeun ayeuna sareng tetep payun dina kurva pikeun éléktronik anu bakal datang.

Pangecas témbok PD kalayan kasaluyuan tinggi & kalenturan, solusi muatan dua-hiji-hiji anu sanggup ngadukung sadaya alat USBC sareng USBA sapertos telepon sareng aptops pikeun dianggo sacara mandiri atanapi sakaligus. Carger témbok USB kalayan desain colokan anu tiasa disetél ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahalangan outlet anu sanés sareng nempatkeun deui port USB A / C pikeun panempatan anu merenah tina kabel anu nyambung - khususna gunana nalika nganggo strip listrik atanapi pelindung gelombang sareng sababaraha outlet. Carger témbok USB PD kalayan distribusi kakuatan calakan, maksimalkeun pungsi épisiénsi pikeun salah sahiji alat atanapi sababaraha alat.

*Multi Usb Quick Charger 100W Parameter


Diménsi: 63 * 63 * 30.5mm

USB-C1: 5-15V / 3A, 20V / 5A (Max 100W)

USB-C2: 5-15V / 3A, 20V / 5A (Max 100W)

USB-C3: 5-15V / 3A, 20V / 5A (Max 100W)

USB-C1: 100W

USB-C2: 100W

USB-C3: 100W

USB-A: 18W

USB-C1 + C2: 65W + 30W (Max 95)

USB-C1 + C3: 65W + 30W (Max 95)

USB-C1 + C2 + A: 45W + 30W + 18W (Max 93W)

USB-C1 + C2 + C3: 45W + 30W + 18W (Max 93W)

USB-C1 + C2 + C3 + A: 45W + 30 + 12W + 12W

Kakuatan Super 100w Gan Pd Carger 

Nyayogikeun daya listrik ngeusi 100W anu luar biasa - cekap ngeusi 2 laptop USB-C sareng 2 telepon pinter dina waktos anu sami. Kaluaran USB-C: 5V = 3A / 9V = 3A / 20V = 5A. USB-A Kaluaran 5V = 2.4A max per port.

Alokasi Daya Calakan Mbuku buku Pro Charger  

Nyayogikeun listrik dugi ka 100W nalika hiji alat disambungkeun kana port USB-C, atanapi ngadistribusikaeun kaluaran dugi ka 4 alat anu nyambung. Ieu ngamungkinkeun ngecas full-speed pikeun langkung seueur alat sakaligus.

 

Universal Compatibility QC 3.0 Wall Charger

Dioptimalkeun pikeun pagelaran tanpa cacat nganggo telepon USB-A sareng USB-C, tablet, laptop, sareng seueur deui, kalebet MacBook Pro 15 inci, 2018 MacBook Air, sareng Dell XPS 13 inci, jst.

Ngecas gancang Multi Usb Carjer Gancang

Éta tiasa beroperasi dina tegangan anu langkung luhur sareng frékuénsi switching anu ngahasilkeun pangisi daya anu langkung alit sareng langkung éfisién


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami