Taros Kami

Staba Electric Co., Ltd.

Alamat

No 87, jalan Dongfu ka-4, Kota Dongfeng, Zhongshan, Guangdong, Cina

E-mail

Telepon

Telepon: 0760-22579863

Whatsapp: 0086-13556866264

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami