Panas gancang témbok gancang kakuatan tinggi USB témbok adaptor 65W

1. Carjer pangleutikna sareng ringan 65W GaN sadunya

2. Desain pin portabel sareng lipat sampurna pikeun perjalanan sareng perjalanan

3. Kamampuh ngecas gancang pisan ngahemat dugi ka 50% waktos

4. Palabuhan USB kakuatan tinggi (A / C) pikeun alat sélulér

5. Efisiensi pangluhurna dugi ka 94%


Rincian Produk

*Tembok Multi Usb Charge 65W Detil Katerangan


Téknologi ngembang di sadaya industri ti otomotif dugi ka komunikasi sareng ayeuna dugi ka kumaha urang ngeusi batre laptop, tablet, sareng telepon urang. Teu kedah deui nyandak carjer anu béda hatur nuhun kana pangecas GaN USB C PD.

Jenis ieu gaduh total output daya na capped di 65W anu ngeusi batre laptop anjeun dina dua jam. Éta ogé cocog sareng laptop kalayan peunteun kirang atanapi langkung ti 65W. Datang sareng port USB, éta ngamungkinkeun anjeun ngeusi batre alat anjeun sakaligus. Catu daya calakan mastikeun yén sadaya alat dieusi optimal. Éta cocog sareng MacBook, telepon, tablet, sareng alat USB sanés. Didukung ku GaN tech, carjer ieu 30% langkung alit tibatan charger sanés, kompak pisan pikeun ngiringan anjeun dimana waé anjeun angkat. Carger 65W PD kompak ieu kalayan pangiriman USB-power hartosna ngecas gancang pikeun alat USB-PD-anjeun.

Desain minimalis sareng alit tiasa pas dina saku anjeun sahingga anjeun tiasa nyandak éta dimana waé anjeun angkat. Cahaya na ogé ngaleungitkeun umur batre. (Cocog sareng ngecas PD & QC). Premium sareng Portable - Palabuhan parantos diuji pikeun tahan langkung ti 10.000 panggunaan sareng carjer parantos direkayasa pikeun nahan pangisian kontinyu salami minimum 10.000 jam, masihan anjeun kualitas anu tiasa diandelkeun. Pd GaN USB carjer kalayan distribusi kakuatan calakan, maksimalkeun pungsi épisiénsi pikeun salah sahiji alat atanapi sababaraha alat. Éta dirarancang pikeun dianggo sareng komputer pang anyarna sareng alat pinter, ngamungkinkeun orientasi colokan anu tiasa dibalikkeun sareng pangisian daya anu langkung gancang. tambahan tambahan. Kalayan éta, anjeun kéngingkeun operasi anu langkung tiis sareng ngecas efisiensi tinggi.

*Multi Usb Charger 65W Parameter 


Diménsi: 53 * 53 * 30.5mm

USB-C: 5V-15V / 3A, 20V / 3.25A; PPS: 3.3V-16V / 4A (Max 65W)

USB-A: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A, 20V / 1.8A; SCP: 5V / 4.5A, 4.5V / 5A (Max 36W)

USB-A + C: 18W + 45W (Max 63W)

USB-A: 36W

USB-C: 65W

GaN Téhnologi Usb C Pd Carger

65W PD usb adaptor carjer janten ukuran anu langkung alit tapi ngamaksimalkeun pangisian daya épisi sareng ngaleungitkeun kirang panas

Kaamanan Gancang Kaamanan Gancang Pd

Kalayan panyalindungan anu langkung ageung, kontrol suhu, sareng seueur deui, multi ngajaga mastikeun panyalindungan lengkep pikeun anjeun sareng alat anjeun

Kompatibel sareng Flexible Type C Pd Charger

Solusi ngecas dua-hiji-hiji anu sanggup ngadukung sadaya alat USB C sareng USBA sapertos iPhone 11 Pro 11 11 Pro 11 Pro Max XS XS Max XR Xjsb

Cerdas Alokasi Daya Tembok Multi Usb Charge

Sacara pinter ngadistribusikaeun kakuatan 65W antara 2 alat nalika ngecas sakaligus sareng ngadukung ngecas kecepatan luhur dugi ka 65W nalika hiji alat disambungkeun, éta carjer témbok pinter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami