tentang Kami

Naha Pilih Kami

Warta

  • Hoyong langkung seueur kakuatan, tapi langkung gancang? GaN tech pengisian anyar ieu nyatakeun yén éta tiasa nganteurkeun

    Poe ngempelkeun bata-bata listrik ageung sareng sababaraha kabel pikeun ngajaga alat anjeun tiasa caket. Ngantosan jam pikeun smartphone atanapi laptop anjeun dieusi, atanapi kaget ku carjer panas anu pikasieuneun, ogé tiasa janten hal anu tiheula. Teknologi GaN aya di dieu sareng janji pikeun ...

  • Naon ari Pangiriman Daya USB?

    Nanging, masalah kasaluyuan ieu sakitar janten perkawis jaman baheula ku ngenalkeun Spesifikasi Pangiriman Daya USB. Pangiriman Daya USB (atanapi PD, singgetna) mangrupikeun standar muatan tunggal anu tiasa dianggo di sadaya alat USB. Biasana, unggal alat anu dieusi ku USB bakal ngagaduhan ...

  • Naon Gallium Nitride?

    Gallium Nitride mangrupikeun semikonduktor langsung bandgap III / V langsung anu pas pikeun transistor kakuatan tinggi anu tiasa beroperasi dina suhu anu luhur. Ti saprak taun 1990-an, éta parantos dianggo ilahar dina émisi cahaya (LED). Gallium nitride masihan lampu biru anu dianggo pikeun maca disk dina Blu-r ...